Inspiration

Bliv inspireret af vores indlæg

Her kan du læse og blive inspireret af vores indlæg. Vi skriver løbende spændende indlæg om vores klimavenlige løsninger, gode råd til drømmehjemmet og om vores mange forskellige projekter.

Hvorfor skal du vælge et byggefirma?

Synes du det virker overflødigt med et byggefirma, og tænker du at du kan klare det hele selv? Så bør du læse vores indlæg om byggefirmaer.

Nybyg

Nybyg er fuld af fordele

Det kan måske virke som et voldsomt projekt at kaste sig ud i, men der er flere fordele ved det, end man skulle tro. Og de er til at få øje på.

Hus

Vigtigt når du skal vælge byggegrund

Har du taget stilling til alt, når du er ved at kigge på byggegrund? Der er mere at tænke over mere end du tror. Læs mere her og bliv klogere.

Plantegning - ruminddeling

Har du tænkt over ruminddeling?

Du har sikkert en idé om, hvordan du gerne vil have din bolig indrettet. Spørgsmålet er om får du udnyttet dine kvadratmeter på bedste vis?

Plantegning

Skal du bygge i et eller flere plan?

Der er fordele og ulemper uanset om du vælger at bygge dit hus i et eller flere etager. Her kan du læse om nogle af de ting, du bør have med i dine overvejelser.

Bæredygtigt byggeri betaler sig

I dag er det blevet helt naturligt at tænke i bæredygtighed, og det gælder også når der bygges nye huse. Har du styr på hvordan du kan passe på klimaet med dit nye hjem?