Nybyg er fuld af fordele

Få det som du vil

Den største fordel er naturligvis, at du selv kan vælge, præcis hvordan dit nye hus skal være, både indvendigt og udvendigt. Hvis du har kigget efter et eksisterende hus, ved du sikkert, at der altid vil være et eller andet, som ikke er optimalt. Det kan være størrelsen på værelserne, placeringen af et badeværelse, beliggenheden eller farven på murstenene. Alt det behøver du ikke spekulere på, når du selv bygger. Du kan designe huset, så det passer perfekt til dig og din familie.

 

Billigere end at renovere

Det vil nok komme bag på mange, at det ofte er billigere at bygge et helt nyt hus, end at totalrenovere et ældre hus. For det første ved du som regel ret præcist, hvad et nybygget hus ender med at koste dig. Det er mere reglen end undtagelsen, at en renovation tager om sig. Gamle huse kan nemt gemme på ubehagelige overraskelser, man først opdager, når håndværkerne kommer i gang. Og skal der pludselig installeres nyt el overalt eller udskiftes tag, løber budgettet hurtigt løbsk. Og det bliver alligevel aldrig helt så godt som et nybygget.

 

Vedligeholdelsesfrit

Når man bygger nyt, kan man læne sig tilbage og nyde, at man i mange år frem slipper for at bruge tid på vedligehold. Et ældre hus vil altid kræve løbende renovering, og med tiden løber det op i mere, end de fleste tror. Et nyere moderne hus er som regel også lettere at sælge igen, hvis man kommer dertil.

 

Indeklima

Et nybygget hus lever op til alle de nyeste regler omkring isolering, ventilation og energiforbrug. Derved bliver både varme og el udnyttet meget bedre og resulterer i store besparelser på den lange bane. Samtidig betyder det, at indeklimaet bliver meget sundere at leve i.