Byggefakta

Beboelse: 170 m²
Integreret carport: 48 m²
Redskabsrum: 12 m²
Byggegrund: 700 m²

Gårdhavehus på 170m² med dobbelt carport

Flot gårdhavehus på 170 m2 med sorte mursten Støjer B543 Lyra med fuger i antracit. Taget er med betontagsten i sort. Rationel Aura Plus Premium træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og antracit udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med træbeklædt redskabsrum. Tagrender og nedløbsrør i sort aluminium. Huset står i stramt moderne udseende med sadeltag uden udhæng og opmurede gavle mod vest.

Køkkenet er i gårdhavehuset hjertet i boligen som forbinder børneafdelingen, kontor og bryggers med forældreafdelingen og stuen. Børneafdelingen kan lukkes af med en glasdør. Børnene kan følge med i madlavningen fra alkoven, og 2 stk. ovenlys lukker morgensolen ind i køkkenet. I gangen er monteret en lyskanal der lukker naturligt lys ind, og kan bruges som lampe når mørket falder på. Fra køkken/alrum er udgang til terrassen
i gårdhaven, som er orienteret direkte mod vest og giver både mulighed for at nyde aftensolen, men også sidde i læ og ugeneret. Det store badeværelse er lavet med dobbeltbrus, og entreen er beklædt med moderne trælameller, som også giver en god akustik.

Huset har gennemgående køkken/alrum med 15° hævet loft som giver højt til loftet. På gulve i bryggers, entré og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Loftet i hele huset er beklædt med glatte hvide gipslofter og med akustikplader i køkken/alrum.

Smukke akustik designkork Cayman Oak i køkken/alrum, stue, soveværelse, kontor, walk-in og værelser. Alt inventar er fra HTH. Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med luft-til-vand varmepumpe.
Husets energimærke er A2015.

Milton Huse er en økonomisk solid, landsdækkende og familie- ejet virksomhed. Sidste år tegnede og byggede Milton Huse 1.900 enheder. Ikke to huse er ens. Hos Milton Huse får du professionel rådgivning, nærvær i relationen og en tryg oplevelse fra idé til nybygget hus. Din Milton Huse byggeråd- giver er med dig hele vejen. Og så elsker vi at inspirere og dele kreative idéer, tips og erfaringer fra nybygger til nybygger, nyttig viden fra kompetente fagfolk og fx plantegninger, som plukbare idéer lige til at bygge videre på. Læs med på bloggen, bestil nybyggermagasinet “Ét hjem/By Milton” eller abonnér på e-news. Find din egne stil – og lad tegnestuen sætter stregerne til dit næste hjem. Personligt og med omhu.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset