Byggefakta

Boligareal: 170 m²
Integreret carport: 48 m²
Redskabsrum: 12 m²
Byggegrund: 810 m²

Forskudt vinkelhus i moderne palæstil

Hvidfilset murværk, kvader og sprossede vinduer er noget af det, som får denne moderne familievilla i Kregme ved Frederiksværk til at skille sig ud fra mængden. Indvendigt er boligen mindst ligeså gennemført.

Huset udefra

Typemæssigt er der tale om et forskudt vinkelhus med integreret carport og redskabsrum. Det er opført med afvalmede gavle uden udhæng og sorte betontagsten. Det hvidfilsede murværk er udført med gesims og kvader på husets hjørner, som det er kendetegnende for palæhuse, og de sprossede

Formaplus Premium-vinduer fra Rationel, arkitekttagrender og

nedløb i blank zink og sålbænke i skifer fuldender det gennemførte udtryk. Huset ligger på en 810 kvm stor grund beliggende ud til et fællesareal. På den store sydøstvendte terrasse er der masser af sol fra morgenstunden og dagen igennem.

Huset indefra

Hvad husets ydre lover, lever det op til indvendigt. Hoveddøren leder dig ind i en stor og mondæn entré, hvorfra der er adgang til bryggers, bad og værelser. Bemærk den øgede lofts­højde på 262 cm.

Til højre for entréen ligger husets hjerte – et stort, kombineret køkken-alrum-stue med plads til store selskaber. Den forskudte vinkel på siden af huset sikrer lysindfald fra flere sider og skaber sammen med det store vindue for enden af stuen et fantastisk oplyst rum, hvor sprosserne på vinduerne vil give et flot lys­spil, når solen står rigtigt. Det rummelige køkken er både
ud­styret med en hyggelig alkove, et praktisk udformet depot­r­um til ekstra opbevaring og dobbelt udgangsdøre til den store haveterrasse. Stuen har fået tilført en lang, integreret vinduesbænk for enden af rummet med masser af ekstra siddepladser.

Fra stuen er der adgang til en attraktiv voksenafdeling med indbygget skabsvæg og badeværelse med stort dobbeltbruser.

Udvalgte materialer

Husets vægge er beklædt glasfilt og de formpressede let massive døre samt fodlister og gerigter i almuestil fuldender husets udtryk. Gulvene i køkken-alrum, stue, soveværelse og værelser er beklædt med Akustik Designkork Birmingham Oak, som giver et varmt udtryk og er behagelige at gå på. Entré, bryggers, badeværelser er beklædt med store 60 x 60 cm klinker. Lofterne er i gips og forsynet med akustikfelter i køkken-alrum og stue. Begge badeværelser er udstyret med væghængte toiletter med skjult cisterne.

Indeklima og opvarmning

Huset er udstyret med et varmegenvindingsanlæg fra Nilan, som sikrer sundt indeklima og lavt energiforbrug. Alle værelser er forsynet med gulvvarme med trådløs styring. Opvarmning sker med fjernvarme, og huset er opført efter BR2018.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset