Byggefakta

Beboelse: 173 m²
Garage: 54 m²
Overdækket terrasse: 13 m²
Byggegrund: 700 m²

Engergivenligt hjem med dobbelt garage

I dette dejlige hus bydes du velkommen i en rummelig entre med skråloft. Fra entréen har du adgang videre ind i det praktiske bryggers. For at gøre hverdagen en smule nemmere, har vi lavet en masse opbevaringsplads og en god stor bordplade, hvor du kan lægge tøj sammen. Derudover har vi lavet en dør for enden, så du kan sætte tørrestativet udenfor, når vejret er til det.

Husets hjerterum – køkken/alrummet

I køkken/alrummet har vi lavet et U-formet køkken, så der er masser af arbejdsplads. Af andre gode detaljer, kan vi nævne skjult depotrum, ovenlysvindue, dobbelt skråloft og en minibar. Ved siden af køkken/alrummet ligger børneafdelingen, som består af et badeværelse og tre værelser, hvoraf der i to af værelserne er eget walk-in-closet. I gangen foran bade- værelset har vi lavet et indhak, hvor der er mulighed for at lave en lektieplads eller lignende. For at sikre god belysning i gangarealet, har vi i børneafdelingen lavet to Velux lystunneller.

Hyggelig stue og velindrettet voksenafdeling

I husets vinkel har vi placeret stuen, voksenafdelingen og den overdækkede terrasse. Stuen indbyder til filmaftener
og ren afslapning, da vi har lavet et godt hjørne til sofaen og masser af plads til et stort fjernsyn. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse gennem det store vinduesparti med dobbelt terrassedøre. Voksenafdelingen ligger for sig selv bag ved stuen. Her har vi lavet en lille fordelingsgang, som fører dig ind i husets andet badeværelse, soveværelset og det tilhørende walk-in-closet. Badeværelset er fyldt med gode detaljer såsom rainshower, shampooniche og linjeafløb.

Til huset hører der også en dobbelt garage på 54m2, hvor du kan parkere bilen eller holde diverse fester og arrangementer.

Selve huset er opvarmet via jordvarme og er udstyret med fuldt solcelleanlæg. Der er naturligvis gulvvarme i hele huset, som kan styres enten via app eller termostater.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset