Byggefakta

Boligareal: 189 m²
Garage: 54,5 m²
Overdækket terrasse/
indgangsparti:
4 m²
Byggegrund: 866 m²

Charmerende villa med skjult skat til livsnyderen

Fra det øjeblik du træder ind i husets entre gennem den overdækkede indgang, mærker du lyset og varmen i huset.
I entreen har du indbygget plads til at hænge dit overtøj og fodtøj. Fra entréen har du let adgang til de tre værelser, gæstebadeværelse og husets bryggers. Her får du et lækkert vaske­rum, med god skabsplads og et sted til at ordne vasketøj og folde tøj.

I de tre værelser er der plads til leg og udfoldelse uanset alder, og du har rig mulighed for at bruge det ene værelse til et skønt kontor til hjemmearbejdsdagene. På badeværelset finder du rainshower og gennemgående shampoohylde prydet med tidløse klinker.

Husets eksklusive detalje

Når du træder ind i husets køkkenalrum, får du et rum til hele familien. Både køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, så du har let ved at følge med i hvad der sker, uanset hvor du befinder dig. I det grønne køkken er der fokus på kokken, der elsker at bruge tid i køkkenet og underholde sine gæster samtidig. Her får du en køkkenø, kaffebar og hvidevare indhyllet i lækkert inventar og stilrent design. Fra køkkenet kan du træde ind i husets skjulte og luksuriøse hemmelighed. Her finder du depotet og vinrummet, hvor der virkelig er kælet for detaljerne med lys og masser af opbevaring til vinelskeren.

En afdeling til selvforkælelse

Husets forældreafdeling finder du vej til gennem stuen. Her er der et lækkert soveværelse med godt naturligt lysindfald og lækre gulve. Fortsætter du gennem walk-in closet’et med god skabsplads, finder du husets andet badeværelse. På badeværelset er der skabt fokus på de lækre detaljer i materialerne og i bruseren er der rainshower og shampoohylde langs kanten.

Til huset hører der også en dobbelt garage på 54,5 m2, hvor du kan parkere bilen eller holde diverse fester og arrangementer. Huset er konstrueret med Nilan Comfort-varmegenvindingsanlæg, samt gulvvarme som styres trådløst af Danfoss Icon2 systemet. Både inde og ude er huset beklædt i materialer som vidner om opmærksomhed for detaljen og en lyst til at skabe en hyggelig base for hele familien uanset sæson.

Om Hybel

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, hvor der er tid til mere. Holdet bag Hybel har bygget boliger tegnet fra bunden de seneste 20 år. Den erfaring bruger vi til at give jer ærlig rådgivning og bygge solide kvalitets­huse til en god pris hver gang. Vi står ved jeres side hele vejen, fra fundament til nøglerne overrækkes, så I slipper for bekymringerne ved at skulle koordinere byggeprocessen. Vi sparer jer for fremtidige bekymringer, så I kan føle jer trygge fra det øjeblik underskriften bliver sat, til drømmeprojektet går i gang. Vi har tid til jer, så I får tid til mere.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset