Byggefakta

Beboelse: 170 m²
Overdækket terrasse: 14,2 m²
Byggegrund: 709 m²

En ægte nordisk amerikaner

Stort. Det er et ord, som de fleste af os forbinder med Amerika. Der skal være plads.

Plads til armbevægelser, store tanker og udsyn. Det går alt sammen igen i vores skandinaviske fortolkning af den ameri­kanske byggestil.

Den nordiske amerikaner

Når du ankommer til huset, ser du det straks. Et gavlparti med kæmpestore vinduer fra gulv til kip, der lover en fantastisk lofts­højde og masser af lys. Ligesom på de amerikanske vidder.

Du træder ind og går hele vejen gennem køkken/alrummet, husets store, bankende hjerte, og videre ud på den overdækkede terrasse på den anden side. Her kan du nyde udelivet, uanset om det regner, blæser eller sner. Haven ligger stor og indbydende og er klar til at modtage alle vennerne til barbecue, kroketspil og dovne eftermiddage i liggestolene.

Du går ind igen. Alle kvadratmeter er udnyttede i en kompakt, nordisk arkitektur. Kæmpestore vinduer, loft-til-kip og ingen overflødige gangarealer.

Det skandinaviske islæt ser du straks i lysindfaldet, de elegante kvalitetsmaterialer og de harmoniske, naturlige farver på husets overflader. Inspireret af de nærliggende sandstrande og naturen i området.

Rundt om køkken/alrummet ligger værelserne med hver sin intime rumfornemmelse. Det store sansevindue i opholds­stuen bringer dig igen i nærkontakt med haven, som er skabt med inspiration fra områdets natur og indrettet med respekt for biodiversiteten.

Stuen ligger ved forældreafdelingen, hvor der er walk-in-closet og en smagfuld badeafdeling med wellness som fællesnævner.

En lille gang forbinder køkken/alrummet med børne- og ungdoms­afdelingen, hvor der er to rummelige værelser og eget bad.

Et tredje værelse har udsigt til haven. Perfekt både til hjemme­kontoret, overnattende gæster. Eller måske et tredje børneværelse.

Husets indretning sikrer, at du altid kan vælge både privatliv og fællesskab uden at skulle gå uden for hoveddøren.

Alle HHM’s huse bliver opført efter certificeringskravene til DGNB Villa – en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed med udgangspunkt i tre hovedsøjler: Social- økonomisk- og miljø­mæssig bæredygtighed.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset