Byggefakta

Beboelse: 196 m²
Byggegrund: 700 m²

Murermestervillaen anno 2022

Du træder ind over dørtærsklen. Det første, du møder, er den elegante hall med over fem meter til loftet og et fænomenalt lysindfald, der strømmer ind fra de sammenbyggede ovenlysvinduer langt oppe over dit hoved. På klare nætter kan du og familien se stjernehimlen herfra.

Hvor er du?
I en murermestervilla fra forrige århundrede med imponerende arkitektur, smukke detaljer og håndstrøgne mursten?
Tæt på. Og så alligevel ikke. For du befinder dig i vores nyfortolkning af den klassiske murermestervilla.

En bolig, hvor vi har kombineret den klassiske, arkitektoniske elegance og stolte håndværkertraditioner med byggeteknisk nytænkning. Naturligvis med et meget lavt energiforbrug. Vi har skabt en moderne klassiker. Murermestervillaen anno 2022.

Gesimser bryder overfladen

På gavle og facader er der gesimser, der bryder overfladen i de delikate lyse mursten, og de sprossede vinduer står smukt i varm grå op imod den lyse facade. Du forlader hallen og tager på opdagelse.

Opad den tilpassede kvartsvingstrappe med trin og gelænder i massivt egetræ til 1.salen. Du slår de franske døre op til soveværelset, der ligger i husets frontspids. Du lægger mærke til den øgede loftshøjde, som giver luft og fornemmelse af ekstra plads.

Fra soveværelset begiver du dig ind i badeværelset, hvor funktion og æstetik smelter sammen. Smukke iøjnefaldende fliser og elegante, matte messingarmaturer. I brusenichen falder dine øjne uvilkårligt på Grohes overdådige Rainshower.

Du går ned i stuen igen.
Der er masser af plads. Under dine fødder ligger der eksklusive sildebensgulve i egetræ. Det er nemt at forestille sig både fest og stille stunder i det store køkken/alrum. Køkkenproducenten Svane har leveret de smukkeste fyldningslåger i lys sand og en elegant køkkenø.

I den rummelige opholdsstue kalder det store sansevindue på rolige stunder og eftertænksomhed efter en lang dag væk fra hjemmet.

Noget at tænke over

Du går ud igen. Du har fået noget at tænke over.
Hvad er din og familiens boligdrøm?
Er det murermestervillaen anno 2022 eller en helt anden hustype? Bare rolig!

Hos HHM bygger vi lige så mange forskellige huse, som vi har kunder. Vi leverer det hele. Og vi har højere til loftet end de fleste. For her passer huset til dig og din familie. Jeres behov. Jeres livsstil. Ikke omvendt.

Det sørger vi for.

Vi tager afsæt i de bedste klassiske håndværkstraditioner og kombinerer dem med byggeteknisk innovation. Så du og familien får et skræddersyet drømmehus, der passer til jer både i dag og i morgen. I en meget høj kvalitet og opført af vores egne, fastansatte håndværkere.

Byg uden tvivl med HHM!

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset