Byggefakta

Boligareal: 139 m²
Carport: 35 m²
Skur: 7 m²
Byggegrund: 926 m²

Klassisk villa med et moderne twist

Velkommen til et fantastisk vinkelhus på 139 velindrettede kvadrat­meter. Husets klassiske udtryk med blødstrøgne mursten med reces, valmtag med lille gesims, belagt med sorte betontagsten, fuldendes af sorte vinduer samt sorte skot- og tagrender.

Huset har øget loftshøjde til 2,63 m. Alle vindues­partier og døre er ligeledes forhøjet med 20 cm og lader dags­lyset strømme ind og giver en yderst behagelig rum­fornemmelse.

Husets naturlige samlingspunkt er det store, lyse køkken/alrum, der er indrettet med eksklusivt lyst inventar kombineret med røget eg fra Svane – og naturligvis en Quooker. Her er god plads til hele familiens hverdag med lektielæsning, madlavning og hygge.

Sansevinduet med siddeplads er et lyst hyggehjørne i opholds­stuen. Slap af med en bog eller noget godt i ørene. Eller bare nyd at kigge ud i haven året rundt.

Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse med skabsvæg og eget lækkert badeværelse med stor bruseniche med eksklusiv indbygget shampoohylde. Badeværelset har stilrene 60 x 60 cm klinker og væghængt toilet med skjult cisterne.

Resten af huset rummer to gode børneværelser, lækkert bade­værelse, bryggers med vægmonteret varmepumpe for plads­optimering og entré, hvor der er adgang til et lille skjult depot.
I både entré og bryggers er der lystunneler.

Udover huset er der en stilren carport med ensidig taghældning, hvor der er integreret solpaneler. Under samme tag er der et stort isoleret skur, hvor batteriet til solpanelerne er placeret. I carporten er der lavet indhak til affaldssortering og udedelen af luft/vand varmepumpen, så disse ikke skæmmer. Endvidere er der i carporten gjort klar til oplader til elbil.

Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne – både hvad angår materialevalg og udstyrsniveau.

En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet.

Et ordentligt hjem bygget til dig og din hverdag

At bygge hus er en af dit livs største beslutninger. Derfor skal du selvfølgelig sørge for, at du får det, som du vil have det.
Det gælder alt fra rumfordelingen til valget af materialer.
Og vi har fuld forståelse for, at du ikke vælger den første mulighed, vi præsenterer dig for.

Og bare rolig vi har prøvet det før, faktisk har vi bygget huse til danskerne siden 1978. Huse, der i alle årene er bygget i et højt kvalitetsniveau, fordi det mener vi er ordentligt. Derfor er eurodan-huse også i dag en landsdækkende husbygger baseret på en sund fornuft og en stærkt økonomi, der gør, at vi også er her i morgen.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset