Byggefakta

Beboelse: 176 m²
Carport: 35 m²
Overdækket terrasse: 8 m²
Byggegrund: 700 m²

Plads til familieliv og fritid

Moderne bolig med wauw-effekt

Velkommen til et fantastisk vinkelhus på hele 176 velindrettede kvadratmeter. Husets klassiske udtryk med lysegrå, blødstrøgne mursten, valmtag med kinasvaj belagt med sorte betontagsten og hele 95 cm udhæng fuldendes af sorte vinduer og træværk.

Husets naturlige samlingspunkt er det store køkken/alrum. Her er god plads til hele familiens hverdag med lektielæsning, madlavning og hygge. Rummets næsten 34 m² er adskilt fra opholdsstuen af en murstensvæg med indbygget, gennemgående biopejs. Pejsen fungerer som rumdeler,
hvor flammerne kan nydes fra begge rum. Sansevinduet med siddeplads er et lyst hyggehjørne i opholdsstuen. Slap af med en bog eller noget godt i ørene. Eller bare nyd at kigge ud i haven året rundt.

Huset har øget loftshøjde (20 cm ekstra). De store vinduespartier og ovenlysvinduer i opholdsstuen, lader dagslyset strømme ind og giver en behagelig rumfornemmelse. Køkkenet er indrettet med eksklusivt sandfarvet inventar. Der er vinkøleskab, Quooker, loftsintegreret emhætte, og masser af skabsplads. Mangler der alligevel opbevaringsplads i køkkenet, så er det skjulte depot på 3 m² løsningen.
Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse, walk-in closet med skabsvæg og eget, lækkert badeværelse med dobbelt håndvask og eksklusivt inventar. Begge badeværelser har stilrent inventar, runde spejle, indbygget shampoohylde, væghængte toiletter med skjult cisterne og elegante 60 x 60 cm klinker.

Køkken/alrummet adskilles fra entré og gang med en stilfuld newyorker-dør i glas og sort stål. Det markante look binder boligen sammen og skaber et let udtryk. Resten af huset rummer to gode børneværelser, et kontor/gæsteværelse, lækkert badeværelse og bryggers/entré.

Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne – både hvad angår materialevalg og udstyrsniveau. En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Over 40 års erfaring og 13.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos os matcher kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset