Byggefakta

Beboelse: 172,7 m²
Carport: 36,6 m²
Redskabsrum: 14,4 m²
Overdækket terrasse: 34,2 m²
Byggegrund: 700 m²

Attraktivt kvalitetshus

Vil I bo i et dejligt, lyst kvalitetshus – så Velkommen Hjem. Dette attraktive arkitekttegnede Bernt Nielsen Hus ligger på en 700 m2 plan grund, med lys og luft og en smuk udsigt til grønt område mod vest med lille regnvandssø.

Bygningen er opført som et stilrent og moderne længehus i blødstrøgne mursten og med 5 graders ensidig taghældning. Der er tagpap på taget og arkitekttagrender og nedløb i zink. Der er integreret overdækket parkering i form af vognport med plads til to biler. Fra vognporten er der direkte adgang til bryggers, således at man kan gå i tørvejr fra bilen og ind. Derudover er der i forbindelse med den overdækkede parkering, et opbevaringsskur med indbygget teknikskab. Indenfor bydes man velkommen fra entré såvel som bryggers, og ledes via gangen ind i det imponerende køkken/alrum.

Der er massive kvalitets egetræsgulve i køkken/alrum samt i alle værelser og lækre italienske klinker i entré, bryggers og på badeværelser. I bryggerset er der skabe, vask, vaskemaskine og tørretumbler samt højskab med opbevaring og skjult teknik bag skydelåger.

Køkken/alrummet åbner sig op mod haven med store vindues- og dørpartier. Dette giver et smukt lysindfald samt en naturlig forbindelse til haven og den flisebelagte terrasse lige udenfor. Der er højt til loftet og masser af rum.
Loftet er gipsloft med akustikregulering. Køkkenet er et stilfuldt HTH-køkken. Det har stor køkken-ø og kogeniche. Køkken-øen er med undersænket vask og overfor øen er der integreret kogeniche, køleskab og skab med indbygget ovn. I forbindelse med køkkenet er der desuden adgang til et godt og rummeligt viktualierum. I forbindelse med køkken/alrum finder man også stuen hvorfra der er udgang til overdækket flisebelagt terrasse mod vest og grønt område.

Ved entré, bryggers og gang ligger børneafdelingen med 2 værelser. De har begge arkitektvinduer og indbyggede skabe samt toilet/bad lige om hjørnet. Forældreafdelingen er placeret i modsatte ende af huset, med direkte adgang fra alrummet. Forældresoveværelset er udstyret med arkitektvinduer, indbyggede skabe, og har eget bad med udgang til haven. Desuden er der, et rummeligt kontor. Kontoret er placeret i forbindelse med alrummet, og har adgang gennem dobbelte glasdøre og ligeledes her er der udgang til haven.

Kontoret kan evt. også bruges som ekstra værelse, gæsterum eller inddrages til soveværelset som walk-in garderobe.

Rundt om hele huset er der flisebelagt sti, og mod syd og vest er der anlagt stor sammenhængende terrasse.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset