Fremtiden rykker ind i dit hus

Lys, varme og klima

Ved at få installeret kontakter, termostater og sensorer i dit hjem, kan du koble det hele op, så det kan styres fra mobilen, computeren eller en fjernbetjening. På den måde kan du kontrollere alt uden at rejse dig fra sofaen, og du kan slukke det lys, du glemte at slukke, inden du tog på arbejde fra din mobil. Samme løsning kan fås til både vinduer og gardinløsninger, så hvis du ønsker, kan lyset programmeres til at tænde hver aften, når det bliver mørkt, samtidig med at gardinerne ruller for og vinduerne lukkes.

 

Sikkerhed

I dag er der også mange flere muligheder for intelligente alarmsystemer, der gør det muligt for dig at åbne og låse hoveddøren via din mobil eller internet. Så er det ikke længere et problem, når et af børnene har glemt sin nøgle, for du vil kunne lukke folk ind, selv om ingen er hjemme. Samtidig får du besked, hvis nogen forsøger at komme ind i dit hjem, eller hvis der skulle opstå brand. Oveni kan dit hjem selv foretage en sikkerhedsmanøvre i disse tilfælde. Får du også kameraer op, kan du følge med i, hvad der foregår på din mobil.

 

Underholdning

Du har mulighed for at få højtalere indbygget i lofterne i de rum du ønsker, så musikken kan flyde ud i rummene og styres fra mobilen. Der kan afspilles forskellig musik i forskellige lydstyrker i de respektive rum, så alle kan få det, som de vil have det. Du kan programmere systemet, så du bliver vækket af klassisk musik og mødes med dit yndlingsnummer, når du kommer hjem.

Der findes flere forskellige systemer på markedet, og alt efter hvad du har af behov og ønsker, bør du undersøge, hvilket der giver mest mening for dig. Det kræver naturligvis også en velfungerende internetopkobling, så undersøg de forskellige udbydere og gå efter fibernet, det er både hurtigere og mere stabilt.