Byggefakta

Beboelse: 163,5 m²
Overdækket terrasse: 17,0 m²
Byggegrund: 700 m²

Huse med stil, kant og personlighed

Vi har med dette hus haft den effektive indretning for øje – et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af lysindfald og udeliv. Vi byder jer velkommen i et veludnyttet funkishus på 163 m2 med spændende løsninger, både inde og ude. Husets udvendige facader er muret med murstenen B541 Nova fra Strøjer tegl, som i kombination med den varme træbeklædning på facaden og på udhænget giver et elegant og eksklusivt udseende. Huset tagkonstruktion er fladt tag, som giver mulighed for større vinduespartier og dermed et bedre lysindfald. Facaderne er afsluttet med sort aluminiums murkrone og nedløb.

Fra den store rummelige entré, som indeholder både garderobeskabe og en bænk er der adgang til et stort optimalt indrettet bryggers og direkte adgang til et centralt og lyst køkkenalrum. I køkkenalrummet er der store gulv til loft vinduespartier fra Velfac som giver et fantastisk lysindfald og en skydedør der åbner op til den overdækkede terrasse på 17 m2. Den store overdækkede terrasse giver jer mulighed for at
nyde udsigten og udelivet hele året rundt.

I forlængelse af køkkenalrummet ligger husets stue, som har kig til søen fra siddenichen der er udført i træ. Fra stuen er der direkte adgang til boligens forældreafdeling som rummer et højtsiddende vindue for privatliv, en skabsvæg og et tilstødende badeværelse med stor bruseniche og indbygget sæbehylde.

Hele huset har en imponerende loftshøjde på 260 cm, hvilket giver rumlighed og mulighed for ekstra høje vinduespartier som skaber lyse rum man har lyst til at opholde sig i. Overalt er materialevalget afstemt og skaber en god stemning.

Et hus du føler dig hjemme i. Huset er tænkt som inspiration, og vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske ligger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer.

Det første Lasse Larsen hus blev bygget i 1975 og vi har siden da opført mere end 2500 gennemtænkte og velindrettede Lasse Larsen huse. Vi tror på, at kvalitet betaler sig, og at glade kunder er den bedste reklame. Derfor er høj kvalitet, tryghed under hele byggeprocessen og stolte husejere afsættet for alle vores huse. Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Vi går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringssikkerhed. Vores abslut fornemmeste opgave er at tilfredsstillede dig som bygherre med et nybygget hus, som du er stolt over, og som du vil elske at bo og leve i.

Kig forbi og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere.

Plantegning

Klik på plantegningen for at se i større udgave.

Billeder af huset